WEF-AUG-15

WORLD ENERGY COUNCIL

DEN DANSKE NATIONALKOMITE

18 AUG 2015

WORLD ENERGY FOCUS #14 AUGUST 2015

 

I AUGUST udgaven kan man bl.a. læse:

 

Eksklusivt interview med Tyrkiets minister for energi og naturressourcer

Med enorm vækst i efterspørgslen, stor afhængighed af importeret energi, og ambitionen om at blive et energi knudepunkt mellem øst og vest, står få lande over for større udfordringer på energiområdet end Tyrkiet. Minister for energi og naturressourcerTaner Yildiz vil klare udfordringerne ved at lade markedet investere.

 

Gode strategier til at håndtere den kraftige vækst i sol- og vindenergi

Rundt om i verden søges efter gode metoder til at integrere fluktuerende vedvarende energi i det eksisterende elsystem. World Energy Council’s globale netværk om systemintegration af vedvarende energi følger udviklingen og kommer med nogle gode råd.

 

Fokus på Ecuador

Fra en andel på 44 % fossile brændstoffer og ned til 8 %. Det er bare et af elementerne i Ecuadors energistrategi. Gabriel Arguello, generalsekretær for WEC Ecuador, er sikker på, at det vil gavne landet.

 

IRANs olie og gas fremtid efter aftalen om atomprogrammet…. SE4ALL udvikler innovative finansieringsmuligheder der kan booste investeringerne i bæredygtig energi til 120 milliarder dollars…… Verdensbanken investerer 700 millioner dollars i gasprojekt i Ghana….. Kinas STATE GRID skal bygge 2.500 km el-transmissions linje til vandkraftværk i Brasilien….. Kenya starter byggeriet af Afrikas største vindmøllepark….. UNFCCC offentliggør udkast til elementerne i en global klimaaftale.

 

Plus opsummering af vigtige globale energibegivenheder og mere ...

 

Download World Energy Focus #14 AUGUST 2015

 

World Energy Council arbejder for at sikre bæredygtig energi til hele verdens befolkning

Præsident Hans Peter Slente, DI Energi

Vicepræsident Claus Møller, Siemens A/S

Sekretær Niels Michael Petersen, Danmarks Tekniske Universitet

 

c/o DTU, Bygning 775, Frederiksborgvej 399, 4000 Roskilde. Telefon 4677 4612, kontakt@wec-danmark.dk

CVR 55 26 34 50