Claus-Moeller-President

WORLD ENERGY COUNCIL

DEN DANSKE NATIONALKOMITE

17 MAJ

Siemens direktør er valgt til præsident for

World Energy Council's danske nationalkomite

 

 

Claus Møller 54 år, divisionsdirektør i Siemens Energy, er efter generalforsamlingen 2016 valgt til præsident for World Energy Council's danske nationalkomite, hvor han har været medlem af præsidiet siden 2013.

 

Claus Møller har solid ledererfaring, og har vist stærke evner til at udvikle og gennemføre en strategi for Siemens Energy. Det er disse kvaliteter, som han nu også vil bruge til at videreudvikle World Energy Council's danske nationalkomite.

 

"Det bliver en spændende udfordring som ligger fint i tråd med mit virke i Siemens Energy. Vi er ved at skabe et godt ståsted for World Energy Council her i Danmark, og der er et klart potentiale for yderligere at styrke Danmarks engagement i denne velansete globale organisation, som er verdens største inden for energiområdet. Her har vi også mulighed for at profilere Danmark internationalt som en frontløber inden for bæredygtige energiløsninger. Det er en stor og vigtig opgave, som jeg ser frem til at stå i spidsen for," siger Claus Møller.

 

Claus Møller startede som salgschef i Siemens i 1986. Han blev divisionsdirektør for Transportation Systems i 2001. Han fortsatte som divisionsdirektør, Siemens Power and Transportation i 2005. Derefter divisionsdirektør, Siemens IT Solutions & Services i 2008. Administrerende direktør for Siemens IT solutions & services A/S fra 2010. Fra 2011 divisionsdirektør for Siemens Energy. Han er medlem af flere bestyrelser inden for dansk erhvervsliv heriblandt DI Region Hovedstaden.

 

Claus Møller bor i Holbæk, er far til fem børn og uddannet ingeniør fra DIA-ED. Meget af fritiden tilbringes i familiens feriebolig i Grevinge, hvor han deltager aktivt i det lokale liv, blandt andet har han stiftet websitet Vig Foreningsprogram.

 

 

Flere oplysninger: Leif Sønderberg, generalsekretær, WEC Danmark. Telefon 2421 3832, lepe@dtu.dk

 

 

 

 

 

 

World Energy Council arbejder for at sikre bæredygtig energi til hele verdens befolkning

Præsident Hans Peter Slente, DI Energi

Vicepræsident Claus Møller, Siemens A/S

Sekretær Niels Michael Petersen, Danmarks Tekniske Universitet

 

c/o DTU, Bygning 775, Frederiksborgvej 399, 4000 Roskilde. Telefon 4677 4612, kontakt@wec-danmark.dk

CVR 55 26 34 50