De bedest maler piser hos den rette maler i KBh

Det kan være en stor beslutning når der skal vælges håndværker og ens villa skal renoveres.

Vi har for ikke mere en 2 måneder siden været igennem et stort projekt hvor vi benyttede 3 forskellige slags håndværkere.

En maler i København

Den første håndværker jeg ønsker at fortælle om var den maler som vi benyttede til malerarbejdet udendørs og indendørs på vores villa her i København.

For det første var vi på udkig efter en som havde billig maler priser i København på udførsel af al slags malerarbejde, og samtidig også leverede et flot og veludført malerarbejde.

Vi fandt det pågældende malerfirma ved at benytte google og skrive den bedste maler i København og der var det det firma der lå først på Google, så på den måde var det uhyre net for os at finde frem til den rette maler i København til vores projekt.

Maler I københavn maler loft

Et fantastisk flot resultat uden nogen at pege finger efter.

Det færdige maler resultat er ikke til at tage fejl, det er virkeligt udført perfekt og vi er ovenud tilfredse med resultatte, samtidig med at vi føler at vi har fået malet til en yders fornuftig pris.

Vi vil derfor til hver en tid kunne anbefale malerfirmaet til venner og bekendte og ja selvfølgelig også til jer der læser med på denne her blog.

Det er for os altid vigtigt at det er en håndværker man føler man kan stole 100% på og derfor har vi det bare så godt med at vi fik fat på det malerfirma fra købenavn.

Vi vil til hver en tid benytte det malerfirma igen.

Vi går i dag med tanker om at bygge et sommerhus og der har vi valgt at det skal være samme håndværkere som vi benytter til disse opgaver. Vi har kun haft gode oplevelser og ingen ubehagelige overraskelser eller noget, så vi er hvad man kan kalde tilfredse kunder…

 

Du kan her selv finde frem til den samme maler som vi benyttede:

A-Zmalerservice
Birkedommervej 67, st. tv
København NV, 2400
TLF: 42201015

Hjemmeside

Se deres reklame video her: