Find den bedste til gulvafslibning i København

Det har været et meget stort projekt for os at finde de rette håndværkere til renovering af vores villa her i København.

Jeg har valgt at skrive lidt om vores projekt her på denne blog for så at på den måde at kunne hjælpe andre gennem en lignende proces bare nemmere og hurtigere uden alle de bekymringer som vi har haft med vores bygge projekt.

Vi har fået malet slebet trægulve og vi har også fået udført en flot rengøring efterfølgende.

gulvafslibning - trægulve

Perfekt gulvafslibning i kbh af den rette gulvmand

Vi har efter megen søgen fundet den rette gulvmand til udførsel af vores gulvafslibning.

Det har været en sand fornøjelse at stifte bekendtskab med Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen som udførte en perfekt gulvafslibning.

Den pågældende gulvmand var med os hele vejen, han gav os nogen meget gode råd i forhold til om vi skulle vælge at få slebet vores trælve eller om vi skulle få lagt nye gulve.

Vi var faktisk slev helt overbeviste om at der var tale om at vi skulle have lagt nogen nye trægulve da de så helt nedslidte ud og faktisk umulige at gøre flotte igen. Men efter et kort besøg af gulvfirmaet Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen, så var vi ikke i tvivl mere.

Det er nemt for dig hvis du søger professionel gulvafslibning i KBH du følger bare vores links… Så bliver du linket over til et super godt gulvfirma, med god service og flotte resultater.

Han gav os et gratis og uforpligtigende tilbud på en afslibning af vores gulve så vi fik en rigtig god gulvafhøvlings pris af ham, som vi bare ikke kunne sige nej til.

Gulvafslibning på Amager

Det er også muliit at få  Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen til at udføre sin super professionelle gulvafslibning på Amager hvis det er der man er bosat, og det er også til fordelagtig gode priser.

Der findes næsten ikke det sted hvor Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen ikke udøre sit gulvarbejde.

Hvis du har yderlige spørgsmål til gulvfirmaet så har du her følgende kontakt oplysninger:

Firma oplysninger

Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen
Victor Bendixgade 10, 4 th
2100 København Ø
CVR-nr:27866921

Kort:

Denne side indeholder sponsoreret links