iPhone X som en gave og jeg købt selv etui til den

Jeg har 2019 ønskede mig at få mobiltelefon iPhone X som en gave fra en ven eller fra mor og far. Og det kan jeg fortælle jer nu, at jeg fik den lækker iPhone X, som en gave fra min nærmeste. Jeg virkelige overrasket over hvor smart den er, den kan bare alt… Og det nok den bedst gave jeg fik, jeg kommer nok til at husk den for altid. Jeg gik straks i gang med at udforske funktioner på den. Jeg må ærligt tilstå Apple har gjort godt i den her omgang i forhold til iPhone 8 som jeg købt selv.

Nu hvor jeg er glad for min mobil, har jeg den altid på mig ligesom alle andre mennesker. Men for et par dage siden, var næsten ved at tabe min mobil. Og det var ikke en dejlige fornemmelse. Det kan jeg hermed godt fortale jer. Efter al den frygt, gik med det samme på internet for at søge efter et godt etui til iPhone X. Og vi mennesker vi er så heldig at vi den mulighed for at købe tasker, etuier og silikone covers til vores iPhone X billigt på internet og vi har stort udvalg at vælge i mellem. Jeg bor f.eks. i København og jeg fik min ny iPhone X etui i læder herfra klik her, sendt med det samme fra Odense. Og fragt pris kostede mig næsten ingenting, det var næsten gratis. Fordi jeg købt et etui i læder og taske med kreditkort holder, så var prisen over 250 kr. dermed fik jeg gratis fragt. Nu hvor fik mit etui og taske til iPhone X nu kan jeg sove trygt uden at tænk på om jeg taber min telefon og smadder den totalt som er øvrigt en gave dermed har en høj værdi for mig. Det er så nemt i dag at handel på internet og det er sikkert for forbruger.

Nu kommer jeg med lille beskrivelse af dette etui som jeg fik i sidst uge. Den er meget simplet i sort farve og materiale er i læder med magnet knappe som holder mobil godt pakket ind. Kanter er runde og godt fastsyet. Den er øvrigt også slimfit så den nemt at gøre med. Husk at følge her på siden, fordi jeg kommer til skrive om mange forskellige emner som handler ikke kun om mig. Næste gang regner med at skrive om power banks til mobiler.